Om os

I Lucifers rige, 3. scene

Mysteriedrama-truppen er en gruppe mennesker, der opfører Rudolf Steiners fire Mysteriedrama på dansk. Fælles for alle er en stærk interesse for åndsvidenskab og et engagement inden for det antroposofiske bevægelse.

Arbejdet i gruppen foregår som en blanding med studiekreds og teaterprøver. Først bruger vi et års tid på at studere et drama. Og derefter bruger vi et års tid på at øve og indstudere dramaet som teaterstykke med henblik på en offentlig opførelse.

Sjælenes Opvågnen, har vi arbejdet på siden efteråret 2020. Opførelsen af dramaet finder sted i på Michaelskolen i Herlev og Audonicon i Skanderborg.

Hvor og hvornår
Opførelsen af Sjælenes Opvågnen bliver vores fjerde teaterproduktion af Rudolf Steiners Mysteriedramaer. Vi opfører det i d. 12. nov og 13. nov. 2022 på Michael Skolen i Herlev, samt d. 20. nov. 2022 på Audonicon

Vi har tidligere spillet

Tærskelens Vogter (2004 + 2019)

Indvielsens Port (2014)

Sjælens Prøvelse (2017)

Ved hvert drama har Klaus Barfod, som er tidligere Rudolf Steiner-lærer ved MIchael Skolen, været instruktør og drivende kraft. Han har desuden oversat mysteriedramaerne fra tysk til dansk i let forkortet udgave.
Alle dramaer har vi opført tre gange på Michaelskolen og én gang på Audonicon.