Om os

I Lucifers rige, 3. scene

Mysteriedrama-truppen er en gruppe mennesker, der opfører Rudolf Steiners fire Mysteriedrama på dansk. Fælles for alle er en stærk interesse for åndsvidenskab og et engagement inden for det antroposofiske bevægelse.

Arbejdet i gruppen foregår som en blanding med studiekreds og teaterprøver. Først bruger vi et års tid på at studere et drama. Og derefter bruger vi et års tid på at øve og indstudere dramaet som teaterstykke med henblik på en offentlig opførelse.

Tærskelens Vogter, som vi aktuelt arbejder på, handler om de udfordringer, som åndeligt stræbende mennesker møder ved overskridelsen til de højere verdner. Siden efteråret 2017 har vi studeret og arbejdet med dramaet. Opførelsen af dramaet finder sted i efteråret 2019 på Michaelskolen i Herlev og Audonicon i Skanderborg.

Hvor og hvornår
Opførelsen af Tærskelens Vogter (2019) bliver vores fjerde teaterproduktion af Rudolf Steiners Mysteriedramaer.

Vi har tidligere spillet

Tærskelens Vogter (2004)

Indvielsens Port (2014)

Sjælens Prøvelse (2017)

Ved hvert drama har Klaus Barfod, som er tidligere Rudolf Steiner-lærer ved MIchael Skolen, været instruktør og drivende kraft. Han har desuden oversat de tre første mysteriedramaer fra tysk til dansk med henblik, i let forkortet udgave.
Alle dramaer har vi opført tre gange på Michaelskolen og én gang på Audonicon.